top of page

KONSTINSPIRATÖR/SÄLJARE SÖKES

Arbeta som säljare inom försäljning av konst. Amanda Egnell och Susanne Lilja är två konstnärer från Göteborg som skapar verk i metall och akryl. Vi söker just nu en driven företagssäljare som ska sköta försäljning av vår konst till företag. Du som säljare kommer att ha ett fritt arbete där du själv styr över din arbetstid och strategi. 

 

Kunder som kan vara aktuella kan t ex vara diverse kontor, offentlig miljö, restauranger och övriga koncept. Du kommer att arbeta med såväl små som stora företag och hela landet är din arena. 

 

Du har ansvaret att expandera vårt nätverk genom att hitta köpare och identifiera deras behov. En central del i jobbet är att förstå kundens verksamhet och behov, samt att bygga relationer med dem som bidrar till försäljning. Kontinuerlig dialog med dessa företag, framförallt via kundmöten och uppföljande telefonsamtal som vi tror är ett framgångsrecept.

 

Du ska kunna arbeta självständigt hemifrån men även åka ut på kundbesök. Du kommer ha nära kontakt med Amanda och Susanne. Två gånger i månaden kommer vi att träffas för uppföljning. 


Vilken erfarenhet och kunskap behövs?

Din kunskap inom försäljning, behovsanalys och relationsskapande väger tungt. Erfarenhet av att arbeta med människor på en professionell nivå och lyckas skapa förtroende är avgörande. Tjänsten kräver ingen specifik utbildning, men erfarenhet som säljare är en förutsättning. Även intresse inom konst och inredning är ett stort plus. Vi värderar ett relevant kontaktnät högt. 

 

Du:

  • Är självgående, resultatinriktad och drivs av tydliga försäljningsmål.

  • Trivs med att framförallt kommunicera via telefon eller direkt kundkontakt. 

  • Uppskattar en rörlig lönemodell där det finns en direkt koppling mellan ditt arbete och storleken på din lön. 100 % provisionslön, ej någon fast lön. Vi erbjuder hög provisionsandel. 

  • Har erfarenhet av eller är intresserad av konst eller heminredning.

  • Det krävs att du har eget företag / startar eget företag för att kunna fakturera din provision. Alternativt Frilans finans eller liknande. 

Stämmer det här in på dig?

Då har du perfekta förutsättningar för att arbeta med oss. Du kommer att vara en viktig del av vårt lilla team och du har därför stora möjligheter att påverka och utforma ditt eget arbete.

 

Kontakt

amandaegnell@hotmail.se.  Vi söker en säljare framförallt inom Göteborgsområdet. Kontakta oss, bifoga CV och personligt brev. Senast 1/6-2021.

bottom of page