Numrerade litografier

Göteborg i Guld 

Inspiration från vackra Göteborg och hamninloppet, från ett fågelperspektiv.

Bland kranar, långa gator och aveny. Salta klippor och öppet hav. Industri och hamn. Minnen att förvara och skapa. Relationer att bevara. Liv att leva. Ett inlopp för en stad, ett hem, ett ursprung. Ett utlopp för kreativitet. Orginalmålningen är målad med många lager akrylfärg och har en otroligt vacker struktur.

 

Limiterad upplaga av 40 exemplar. Signerade och numrerade av Amanda Egnell.

Litografi gjord på Fine Art- Hahnemühle papper av högsta kvalitet för att på bästa sätt återskapa den ursprungliga målningens struktur och 3D-känsla. Printen kommer inramad i en handgjord träram med guld eller silverplättering, passepartout samt glas av högsta kvalitet. Äkthetsbevis skickas med.

104x74 cm

Pris 7200 kr 

Solsken över Göteborgs klippor 

Inspiration från klipporna i sydvästra Göteborg där underbara Askimsviken är i fokus från ett fågelperspektiv. En plats där jag är uppvuxen vid och spenderar mycket av min tid. Orginalmålningen är målad med många lager akrylfärg och skuggade partier för att skapa ett djup och vackra skiftningar.

 

Limiterad upplaga av 40 exemplar. Signerade och numrerade av Amanda Egnell.

Litografi gjord på Fine Art- Hahnemühle papper av högsta kvalitet för att på bästa sätt återskapa den ursprungliga målningens struktur och 3D-känsla. Printen kommer inramad i handgjord träram med guld eller silverplättering, passepartout samt glas av högsta kvalitet. Äkthetsbevis skickas med.

54x74 cm

Pris 5200 kr 

Intresserad av att köpa en litografi?
Fyll i formuläret så kontaktar jag dig angående hur vi går vidare med betalning och frakt

Tack för ditt meddelande!